Narcos

Light bar

KLUB LIGHT BAR NALAZI SE U NEPOSREDNOJ BLIZINI FILOLOSKE GIMNAZIJE I PIJACE ZELENI VENAC.

OPREMLJEN JE SAVREMENOM RASVETOM I OZVUCENJEM. POVRSINA KLUBA JE OKO 250 M2, A KAPACITET JE DO 500 GOSTIJU. KLUB IMA DVA ULAZA STO GA CINI KRAJNJE BEZBEDNIM ZA NEPREDVIDJENE SITUACIJE. PO POTREBI IMA 1 ILI VISE AKTIVNIH SANKOVA. UDOBNI SEPAREI ILI VISOKA I NISKA SEDENJA SU PRAVO MESTO DA NAKON DUZEG IGRANJA POPIJETE VASE PICE. KLUB IMA PROFESIONALNO OBEZBEDJENJE, BARMENA, DJ-A I FOTOGRAFA. NEDAVNO JE KOMPLETNO RENOVIRAN.

VASU ZURKU-PROSLAVU KOD NAS MOZETE ORGANIZOVATI SVAKOGA DANA U GODINI SA VASIM ILI NASIM PICEM. VELIKI BROJ PRIVATNIH PROSLAVA U NASEM PROSTORU KOJE SU PROTEKLE BEZ BILO KAKVIH INCIDENATA U VESELOJ I OPUSTENOJ ATMOSFERI OVAJ KLUB IZDVAJA OD SLICNIH KLUBOVA U BEOGRADU.

PROSLAVITE VAS RODJENDAN U OPUSTENOJ ATMOSFERI BEZ PRISUSTVA RAZNIH MRSTAVACA NA DAN I U VREME KADA TO VAMA NAJVISE ODGOVARA.

KLUB SARADJUJE SA VELIKIM BROJEM PEKARA I MUZICKIH UMETNIKA TAKO DA UKOLIKO VAM JE POTREBNA NEKA HRANA ZA RODJENDAN, TORTA ILI PAK BEND KOJI BI UZIVO ZABAVLJAO VASE GOSTE I TO SE MOZE ORGANIZOVATI PO DOGOVORU.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE POZOVITE 064-17-17-231 OD 00 DO 24H, I SVAKU TRAZENU INFORMACIJU DOBICETE U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.