Narcos

Light bar 2

KLUB LIGHT2 BAR NALAZI SE U NEPOSREDNOJ BLIZINI KLUBA STEFAN BRAUN, U NEMANJINOJ ULICI.

OPREMLJEN JE SAVREMENOM RASVETOM I OZVUCENJEM. POVRSINA KLUBA JE OKO 100 M2, A KAPACITET JE DO 100 GOSTIJU. KLUB IMA DVA ULAZA STO GA CINI KRAJNJE BEZBEDNIM ZA NEPREDVIDJENE SITUACIJE.

LJUBAZNO I PROFESIONALNO OSOBLJE KLUBA CINE OBEZBEDJENJE, BARMEN, DJ I FOTOGRAF. PO POTREBI ANGAZUJE SE I GARDEROBER.

VASU ZURKU-PROSLAVU KOD NAS MOZETE ORGANIZOVATI SVAKOGA DANA U GODINI SA VASIM ILI NASIM PICEM. VELIKI BROJ PRIVATNIH PROSLAVA U NASEM PROSTORU KOJE SU PROTEKLE BEZ BILO KAKVIH INCIDENATA U VESELOJ I OPUSTENOJ ATMOSFERI OVAJ KLUB IZDVAJA OD SLICNIH KLUBOVA U BEOGRADU.

POSEBAN ASPEKT NA KOJI OBRACAMO PAZNJU JE BEZBEDNOST, TAKO DA VASOJ PROSLAVI MOGU PRISUSTVOVATI ISKLJUCIVO GOSTI KOJE STE VI POZVALI A NA OSNOVU SPISKA GOSTIJU KOJI NAM DOSTAVITE PRE POCETKA ZURKE.

OBEZBEDJENJE VEC DUZI NIZ GODINA RADI UGLAVNOM OVAJ VID PROSLAVA RODJENDANA, TAKO DA IAKO SAD VEC UGLAVNOM GOSTI IMAJU 18 GODINA, OBEZBEDJENJE OBRACA POSEBNU PAZNJU NA NJIH UPRAVO ZBOG NJIHOVOG UZRASTA.

MOZEMO DA GARANTUJEMO BEZBEDNOST GOSTIJU ZA VREME ZURKE-PROSLAVE RODJENDANA, KAO I ODLICAN PROVOD UZ DJ NEMANJU, KOJI I PO GODINAMA (21) I PO IZGLEDU NECE ODUDARATI OD PRISUTNIH GOSTIJU.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE POZOVITE 064/17-17-231 OD 00 DO 24H, I SVAKU TRAZENU INFORMACIJU DOBICETE U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.

WWW.KLUBZAZURKE.COM, WWW.KLUBZAZURKE.RS ILI WWW.LIGHTBAR.RS

MOZETE NAS PRATITI I PREKO NASE FACEBOOK STRANICE LIGHT BAR NIGHTCLUB

SLIKE KLUBA PRE ZURKE

VIKEDNI U LIGHT BAR-U SU VEC POSTALI POZNATI PO SJAJNIM I SPECIFICNIM ZURKAMA.

VIKENDOM OVAJ KLUB IMA DVE ZURKE I PO TOME JE JEDINSTVEN U BEOGRADU. 

PRVA ZURKA JE OD 22 UVECE DO 5 UJUTRU, A ONDA SLEDI AFTER PARTY PO KOJEM JE OVAJ LOKAL I POZNAT I PO KOM SE UPISAO NA PRVO MESTO KADA JE OVAKVA VRSTA PROVODA U BEOGRADU U PITANJU, I TO U TRAJANJU OD 5 UJUTRU DO 10 UJUTRU.

LIGHT BAR NUDI ZAISTA NESTO DRUGACIJU PONUDU U ODNOSU NA ONO STO IMATE U VODECIM KLUBOVIMA SIROM GRADA I SVAKAKO MOZE BITI ZANIMLJIVO DA SVOJOJ RADOZNALOSTI PUSTITE NA VOLJU I UPOZNATE SE I SA OVIM DELOM NOCNOG ZIVOTA.